7.01.2014 г.

Селена Гомес:Бола от лупус:

Коварна болест покоси Селена Гомес и стана повод певицата да слезе от сцената. Принцесата на „Дисни“ се оказа тежко болна от автоимунно заболяване, което е на път да сложи край на звездната й кариера. 

Според изтекла информация в американските медии Селена е болна от лупус — състояние, при което организмът произвежда антитела, атакуващи и унищожаващи напълно здрави тъкани. 

Въпреки че според съвременната медицина, болестта може да премине сравнително леко, тя е изключително опасна. Заболяването поразява всички части от тялото – от кожата до сърцето, белите дробове, дори кръвоносна и нервна система. 

Повече от пет милиона души по света страдат от коварното заболяване. А най-лошото е, че то засяга все повече жени в млада възраст — между 15 и 40 години. 19-годишната Селена е била диагностицирана преди две години, гласи информация на „Дейли мейл“.

 Това е и причината тийн звездата така неочаквано да отмени концертите си. Какво е отключило заболяването при певицата засега не става ясно, но е почти сигурно, че състоянието на Селена се влошава.

 Певицата прекрати турнето си в Азия и Австралия, а празниците посрещна в дома си в Лос Анджелис, вместо да гостува на семейството си, както досега. Официално Гомес си е взела просто кратка почивка, но близки до Селена коментират, че заради влошеното си здраве, певицата сериозно обмисля да слезе от сцената и то за доста дълго време.

П.С.:Аз съм сигурна ,че Селена не страда от лупус, но не знам напоследък клюките вървят извън контрол, нека се надяваме да е добре.

Няма коментари:

Публикуване на коментар