13.05.2012 г.

Гранд Хотел София - Неделя


Днес очаквано не липсваха фенки, които да вият гласчета пред Гранд Хотел София, но бяха изненадващо по-малко от очакваното - по обяд бяха към двадесет. Може би чудото се случи и децата се вслушаха в теорията, че Селена не е в хотела вече?
Иначе персоналът продължаваше да разубеждава, че Селена не е в хотела. Според тях Селена е от няколко дни в Лондон - същото което ни споменаха и нощната смяна, което е и споделил Итън Хоук пред фен пак според слух. Но тя ЩЕ се върне в България за снимките на филма. Не смятаме че лъжат, но не бива да изключваме и вероятността персоналът също да няма правилната информация и просто да предполагат. Имаше пратена група деца до Драгалевци, която поне до 14 часа не бе открила нищо съществено.
Ако има продължение не съм запознат.
Макар и в крайна сметка да не постигнах целта на своето пътуване, не съм напълно разочарован. Беше забавно и интригуващо да си част от тълпата, тръпнеща за съкровенния миг на мечти и блянове. запознах се с интересени и готини хора, с които успях да убия времето в кибиченето, не чак толкова скучно. Както и че в крайна сметка единствени ние успяхме да изкопчим каквато и да е адекватна информация за Селена от първа ръка (пак с уговорката до колко добре са усведомени персонала на хотела).
Надявам се все пак шансовете Селена да сподели време със своите фенове да не са замрели тотално.
КРЕДИТ .

Няма коментари:

Публикуване на коментар