8.01.2014 г.

Селена Гомес и Джъстин Бийбър забелязани в Санта Круз,Аптос:

Джъстин Бийбър и Селена Гомес бяха забелязани Понеделник карайки сегуей в Санта крус и отседнали в курорта на брега на океана в Аптос. В случай, че не сте били активни или сте нямали интернет в поседните 5 години Джъстин Бийбър и Селена Гомес са поп-сензации които веднага решиха да се съберат, като гаджета от около 2-месечна раздяла.

Кортни Кларк,17, и сестра и Мелиса Кларк,15, са карали през съседския курорт на брега на Аптос,Понеделник когато видяха един млада мъж да носи суичър и големи черни очила, дори и да беше 10 часа през нощта. Той се разхождаше с красива руса жена. Когато Бийбър и Гомес забелязаха фенките са ги разпознали, те побегнаха към курорта и се смееха. Гомес загуби русата си перука докато тичаше , показвайки своята черна коса. Фенките казали, че са изглеждали като 19-годишният Бийбър и 21-годишната Гомес , връщайки си те от вечеря до техния хотел.

Те са прекарали нощта в стаята си на балкона показващ се над курорта. Само някой белийбър е знаел ,че ще бъдат в града, двойката изглежда ,че харесваше да са далеч от папараците в Лос Анджелис и Ню Йорк Сити.

Понеделник сутринта, Бийбър туитна ,че е във ваканция, но не каза къде и не спомена приятелката си. "Добре е да си на първата почивка за малко. Прекарвайки малко време със семейството", написа той в Туитър. Ако погледнем внимателно се вижда ,че е избрал да покаже местоположението си "Аптос в Санта Круз.

Парк рейнджър от Санта Крус каза Гомес,Бийбър и баща му са прекарали слънчев ден карайки сегуей през паркът Погонип. Бийбър качи видео в инстаграм показвайки баща си борейки се с управляването на сегуей-а, дори и да е било към 5 секунди, видеото бе видео от милион и половина лайкове.Групата също така си почина близо до плаж който не е посещаван много.


Няма коментари:

Публикуване на коментар