16.01.2014 г.

Селена Гомес на корицата на сп.Браво 2014:

(натиснете снимката)
Нова година, нов късмет със старото гадже? Дали и Селена мисли така - ще разбереш от новия брой на БРАВО! В броя те очакват още: Звезден скенер на Лейди Гага, ще разбереш по какви момичета си пада Коди Симпсън, ще те запознаем с R5, а Пери Едуардс ще ти сподели тайната съставка на Little Mix! И ако това не ти стига, ще те разходим по червения килим на People Choice's Awards, ще ти разкрием чувството за хумор на краля на джуджетата Торин и как 17-годишният Мартин Гарикс се превърна в един от най-обещаващите диджеи на света! Плакатите са на: Пол Уокър, Бритни Спиърс, Дилън О'Браян и “Хобит: Пущинакът на Смог”!


От корицата: Селена Гомез: Отново в прегръдките на Джъстин? Любовта ръжда не хваща! Ще прехвърчат ли отново искри между Бийбър и Селена?

Любовта ръжда не хваща! Ще прехвърчат ли отново искри между Бийбър и Селена? "Обожавам начина, по който ме гледаш" - кое момиче не иска да чуе тези думи от любимото си момче? Щастливката на деня е Селена Гомес (21), а ласкателят - бившото й гадже Джъстин Бийбър (19).

 Няма съмнение, че след Нова година двамата прекарват време отново заедно, доказателство за това са снимки на двамата, които се появиха в Интернет пространството и засякоха бившата двойка да кара сегуеи. През изминалата година Селена беше суперзаета, издаде дебютния си албум Stars Dance, постави началото на първото си световно турне и изведнъж, съвсем неочаквано, на 19-ти декември шокира света, като отмени датите за концертите си в Австралия и Азия. 

"Феновете са много важни за мен и не искам да ги разочаровам никога! Но осъзнах, че след като години наред слагах работата на първо място, имам нужда от време само за себе си, за да дам най-доброто от себе си" - бяха точните думи на Гомес, когато обяви неочакваната новина. Според други, непотвърдени източници, причината за отменените концерти е влошеното здраве на американката. 

Те твърдят, че от известно време Селена страда от автоимунно заболяване - лупус, което в момента прогресира и за да се възстанови, тя се нуждае от дълга почивка. Някои дори твърдят, че това е и причината Джъстин отново да се свърже с нея, за да й покаже подкрепа! Но все пак ние много добре помним, че това не е първият път, в който Джелена започват да флиртуват отново. 

Дали правят опити да възстановят връзката си - със сигурност знаят само те двамата! Надяваме се, че Сел е напълно здрава, пожелаваме й да си почине добре и скоро отново да ни радва от сцената и големия екран!

кредит (selenadailybg)

Няма коментари:

Публикуване на коментар