13.05.2012 г.

Вестник 24 часа за Сел.


Вестник 24 часа за Селена Мари Гомез.

7 НЕЩА, КОИТО НЕ ЗНАЕМ ЗА СЕЛЕНА

Кариерата на “Дисни” звездата започва със сериала “Барни и приятели”, но Гомес придобива световна популярност с ролята на Алекс Русо във филма “Магьосниците от Уейвърли плейс”, излъчван от “Дисни ченъл”. Участвала е и във филмите “Още една история за Пепеляшка” и “Програма за защита на принцесата”.

За последните 2 години Селена и тийнбандата, която основава през 2009 г. - “Селена Гомес енд дъ Сийн” - се радват на два златни албума, два хита на върха на класацията за денс сингли на “Билборд” и наградата на публиката People's Choice Award.

Последният им албум When The Sun Goes Down (“Когато слънцето залязва”) само през първата седмица продаде 78 000 бройки. Първият сингъл от албума Who Says певицата посвети на хулителите си.

1. Суеверна е

Младата изпълнителка има десетки концерти зад гърба си, но все още страда от сценична треска. Тя е суеверна и разчита на малка церемония преди всяка изява със своята банда “Селена Гомес Енд Дъ Сийн”. Изпълнява личен ритуал да се отърси от напрежението - усамотява се, разпява се и пие чай. Едва след това е готова за публиката. Гомес прилага и друг трик, с който поддържа гласа си - пие зехтин.

2. Пастели я сближават с Деми Ловато

Както повечето й фенове знаят, най-добрата приятелка на Селена е Деми Ловато. На 7 години с радост приема предложението на връстничката си да рисуват с пастели. Оттогава са неразделни.

3. Печели по милион на година

Селена е най-високоплатената “Дисни” звезда. Заработила е 5,5 милиона долара. Нейното състояние и това на Джъстин ги превръща в най-богатата тийнейджърска двойка в Холивуд. Бийбър харчи близо 15 000 долара на седмица, за да я води в добри ресторанти, а скоро й подари орърлица за 30 000. Гомес може да се оправя и сама. Говори се, че е получила по 30 000 долара за епизод от поредицата “Магьосниците от Уейвърли плейс”. Заедно с парите от албуми и концерти певицата трупа по милион на година.

4. Най-младият благодетел на “Уницеф”

Едва 17-годишна, Селена става най-младият посланик на добра воля в историята на “Уницеф”. Оттогава участва в различни проекти, включително и в мисията за осигуряване на чиста вода, храна и образование за децата на Гана. Дава пари и за бездомните кучета в Пуерто Рико. Тя има четири, които е осиновила от приюти за животни.

5. Все по-рядко носи пръстена на непорочността

Селена носи специален пръстен на дясната ръка, който символизира невинността. Сложила бижуто 12-годишна и си обещала да остане девствена до сватбата. Според таблоидите, откакто е с Джъстин, пръстенът все по-често изчезвал от ръката. Вместо със символа на непорочността Селена била заснета с пръстен с буквата “J”, с която започва името на гаджето й.

6. Трудно детство

Селена Мари Гомес е родена в Ню Йорк на 22 юли 1992 г. в семейството на Манди Корнет, бивша актриса, и Рикардо Гомес. Макар да е една от най-богатите тийнейджърки в света, тя далеч не е имала леко детство. Майка й я ражда на 16 г. и след развода с баща й работи на няколко места. Когато през 2007 г. е одобрена за “Магьосниците от Уейвърли плейс”, двете напускат дома и близките си в Гранд Прери, Тексас.

7.Поглъща много калории, а не й личи

Макар певицата да демонстрира изваяно тяло, за което повечето тийнейджърки биха й завидели, Гомес далеч не спазва строг хранителен режим. Не спортува много и обожава шоколад. Често яде тестени десерти и любимата пица с гъби и сирене, но те не се отразяват на изящната й фигура, която сп. “Плейбой” няма търпение да покаже на корицата. Снимките ще почакат, докато 19-годишната певица навърши пълнолетие. В САЩ това става на 21 години.

Няма коментари:

Публикуване на коментар